Stara.fi Podcast 80 – Run DMC (osa 1/2)

Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Staran podcastissa suunnataan arkistojen kätköihin, josta löydetään tallenne legendaarisen Run DMC -yhtyeen Suomen vierailun yhteydessä järjestetystä lehdistötilaisuudesta. Tämä on ensimmäinen kahdesta podcast-jaksosta.

Tässä jaksossa yhtye kertoo uransa alkuvaiheista ja vaikutuksistaan hiphop-musiikkiin. Lisäksi kolmikko Joseph ”Run” Simmons, Jason ”Jam Master Jay” Mizell, ja Darryl ”DMC” McDaniels kuittailevat tapansa mukaan myös muille genren artisteille.

Kuuntele haastattelu tästä:

Kuuntele podcast tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”, jolloin voit ladata tiedoston koneellesi ja siitä esimerkiksi kannettavaan soittimeesi. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata Staran podcastit automaattisesti tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi.