Stara.fi Podcast 81 – Run DMC (osa 2/2)

Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Staran podcastissa suunnataan arkistojen kätköihin, josta löydetään tallenne legendaarisen Run DMC -yhtyeen Suomen vierailun yhteydessä järjestetystä lehdistötilaisuudesta. Tämä on toinen kahdesta podcast-jaksosta.

Tässä jaksossa yhtyeen jäsenet käsittelevät Jason Nevinsin It’s Like That -kappaleesta työstämää tanssiversiota, josta yhtye ei tiennyt lainkaan etukäteen. Versiosta tuli superhitti, joka mahdollisti myös Run DMC:n uuden kiertueen ja saapumisen esimerkiksi Suomeen. Haastattelussa osansa saavat myös KRS One, Public Enemy, Backstreet Boys ja monet muut.

Kuuntele haastattelu tästä:

Kuuntele podcast tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”, jolloin voit ladata tiedoston koneellesi ja siitä esimerkiksi kannettavaan soittimeesi. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata Staran podcastit automaattisesti tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi.