Vankilasta vapautunut Idol-tähti jälleen ongelmissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vankilaan ja vieroitushoitoon äskettäin tuomittu ja parhaillaan raskaana oleva American Idol -ohjelman tähti Jessica Sierra on vapautunut vankilasta, mutta joutunut heti uusiin ongelmiin.

22-vuotias Sierra ei nimittäin täyttänytkään Kaliforniassa vieroitushoitoon vaadittavia kriteerejä, joten osavaltio ei päästäkään häntä hoitoon, TMZ kertoo. Eilen aamulla vapautetun popparin oli määrä lentää vuodeksi Pasadenaan vieroitusklinikalle, mutta hän ei päässyt edes lentokoneeseen saakka. Tampan kaupungin tuomari oli nimittäin päättänyt, että viranomaiset eivät voi päästää häntä hoitoon jonojen ohi.

Tästä eräänlaisesta käännytyksestä johtuen Jessica Sierra palaa tänään oikeuteen kuulemaan jatkotoimista. Tuomari ei vielä eilen paljastanut syytä vieroituspaikan eväämiseen. Sierra sai tuomionsa muiden muassa ehdonalaisen rikkomisesta ja poliisin väkivaltaisesta vastustamisesta.