Basshunter selätti Britney Spearsin brittilistalla, katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalainen tanssiakti Basshunter on tehnyt suuren luokan yllätyksen ja listahistoriaa Britannian virallisella albumilistalla, kun miehen Now You’re Gone -kappale nousi listaykköseksi jättäen Britney Spearsin Piece Of Me -singlen kakkoseksi. Kyseessä on englanninkielinen versio tutusta Boten Anna -hitistä.

Britneyn ykkössijaa pidettiin etukäteen todennäköisenä, mutta nuori ruotsalainen Jonas Altberg kiilasi supertähden ohi listaykköseksi. Samalla Basshunter jätti taakseen muiden muassa sellaisia supertähtiä kuin Rihanna, Timbaland ja Take That. Kolme viikkoa listan ykkösenä ollut Leona Lewis putosi niin ikään viidenneksi. Viime viikolla Britneyn single oli sijalla 19. ja Basshunterin sijalla 14.

Kappaleen musiikkivideo löytyy tästä!

Basshunter tuli tunnetuksi vuoden 2006 suosituimmasta kesähitistä Boten Anna. Viihdelehti Stara pirautti taannoin Basshunterille Ruotsiin. Kuuntele haastattelu podcastina tästä! Haastattelussa aikamoiseksi energiapakkaukseksi osoittautunut nuori mies kertoo uransa alkuvaiheista ja tunnustaa, ettei tiennyt Suomessa puhuttavan myös ruotsia.