Lehti: Britney Spears kärsii sivupersoonahäiriöstä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on nähty viime aikoina usein sekavissa mielentiloissa, ja hänen on kerrottu useaan otteeseen myös puhuneen englantia brittiaksentilla. Nyt syy tähän käytökseen on mahdollisesti selvinnyt.

Viihdejulkaisu TMZ:n mukaan kyse ei ole Britneyn hulluttelusta tai muista tempauksista, vaan tähti kärsii sivupersoonahäiriöstä ja yksi hänen monista persoonistaan sattuu puhumaan juuri brittiaksentilla. Julkaisun saamien tietojen mukaan Britney on aiemminkin esiintynyt kuin toisena ihmisenä, jota Spearsin lähipiiri kutsuu ”brittitytöksi”.

Kun Britney taas muuttuu normaaliksi, ei hän lähipiirin mukaan muista lainkaan mitä tapahtui ”brittityttönä” vain muutama minuutti aiemmin. ”Brittitytön lisäksi poptähdellä on muitakin persoonallisuuksia, jotka poikkeavat huomattavasti toisistaan. Sivupersoonahäiriö selittäisi ainakin osin viime kuukausien erikoiset tapahtumat. Ainakin toistuvat poissaolot oikeudesta menevät mahdollisesti muiden persoonallisuuksien tiliin.