Mariah Carey alasti levyn kannessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mariah Carey - That ChickSuosittu poptähti Mariah Carey julkaisee pian uuden albuminsa, joka kantaa nimeä That Chick. Kannessa Carey poseeraa albumin nimen hengessä alastomana, vain musta lierihattu intiimien paikkojensa peittoja.

Kyseessä on Mariah Careyn yhdestoista studiolevy, joka tulee löytymään kauppojen hyllyiltä tulevan kevään aikana. Levyn ensimmäiseksi singlelohkaisuksi veikataan kappaletta nimeltä Migrate, jonka Mariah ja hiphop-tähti T-Pain esittivät ensimmäisen kerran uudenvuodenaattona.

Mariah on kirjoittanut suuren osan levynsä kappaleista taannoisella kiertueellaan. Uutta levyä äänitettiin poptähden Karibialta vuokraamaan taloon varta vasten häntä varten rakennetussa tilapäisessä studiossa. Tuotantotiimissä ovat olleet myös Will.i.am, Jermaine Dupri ja Stargate.