Nika : Sovita mua

Singlet · Stara.fi

Hienolla Sanot vaan -esikoissinglellään taannoin positiivisesti yllättänyt r&b-tulokas Nika sai hyvän lähdön musiikkirintamalle, mutta nyt otetaan ikävä kyllä takapakkia uuden Sovita mua -singlen myötä.

Kappale on lattea kooste halpissoundilla väännettyä taustabiittiä ja korneja vokaaliosuuksia. Heikkoa biisiä olisi voitu vielä yrittää parantaa studiotuotannolla, mutta nyt sekin vaihe on jäänyt väliin. Jopa Nikan oma laulusoundi kuulostaa nyt esikoista selvästi heikommalta, mikä johtuu toivottavasti lyriikoiden ja lauluosuuksien toteutuksesta enemmän kuin Nikasta itsestään.

Tässä on malliesimerkki kappaleesta, jolla varsin hyvin alkanut nousu tyssää lyhyeen, kun levyn repertuaarista ei löydykään enää toista laatubiisiä. Tai sitten levy-yhtiössä on valittu väärä kappale singleksi niin sanotulla tikkataulu-periaatteella. Oli miten oli, Nikan kakkossingle on heikko esitys, ja kappaleen heikoin lenkki on korni taustabiitti.

Pisteet 2/5