Mariah Carey paljasteli rantalomalla, katso kuva!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Mariah Carey on lomaillut Karibialla ja päätynyt samalla viihdelehtien sivuilla paljastelukuvalla. Uuden levynsä kannessa alasti poseeraava tähti päätyi nimittäin ”sattumalta” kuvaajien eteen yläosattomissa.

Viime aikoina kovin laskujohteisesta urasta kärsinyt poppari tarvitsee nyt kaiken mediahuomion, ja tuoreen lomakuvan epäilläänkin olevan lavastettu. Lavastettu tai ei, kuva tilanteesta löytyy tästä tai tästä!

Uusi albumi That Chick on Mariah Careyn yhdestoista studiolevy, joka tulee löytymään kauppojen hyllyiltä tulevan kevään aikana. Levyn ensimmäiseksi singlelohkaisuksi veikataan kappaletta nimeltä Migrate, jonka Mariah ja hiphop-tähti T-Pain esittivät ensimmäisen kerran uudenvuodenaattona.

Mariah on kirjoittanut suuren osan levynsä kappaleista taannoisella kiertueellaan. Uutta levyä äänitettiin poptähden Karibialta vuokraamaan taloon varta vasten häntä varten rakennetussa tilapäisessä studiossa. Tuotantotiimissä ovat olleet myös Will.i.am, Jermaine Dupri ja Stargate.