90210-tähti jälleen raskaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensimmäisen lapsensa viime vuoden maaliskuussa saanut näyttelijätär Tori Spelling odottaa nyt toista lastaan aviomiehensä Dean McDermottin kanssa, Insider kertoo.

Perheen esikoinen, Liam Aaron, täyttää 19. maaliskuuta vuoden ja saa syksyllä pikkuveljen. 90-luvulla Donnan roolia suositussa Beverly Hills 90210 -televisiosarjassa näytellyt Spelling on keskittynyt viime aikoina lähinnä perhe-elämään. Sen tiimoilta televisiotyö on kuitenkin jatkunut perheen arkea seuraavan Tori & Dean: Inn Love -realitysarjan myötä.

Perheen perustamisen ohessa Tori Spelling on toki ehtinyt tehdä myös pari elokuvaa, joista viimeisin on tänä vuonna ensi-iltansa saava Kiss The Bride. Tori näyttelee elokuvassa pääosaa. Viime vuonna hänet nähtiin elokuvassa Housesitter.