Basshunter kolmatta viikkoa brittiykkösenä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalainen dancetähti Basshunter jatkaa edelleen Britannian valloitustaan. Kaikki odotukset ylittänyt single Now You’re Gone on nimittäin jo kolmatta viikkoa singlelistan ykkösenä.

Maailman arvostetuimpien musiikkilistojen kärkipaikkaa ovat havitelleet kolmen viikon aikana niin Britney Spears kuin uusi hittitulokas Adele. Tällä viikolla Britney putosi jo sijalle kuusi, ja Adele joutui tyytymään jo toista kertaa hopeasijaan, kun ruotsalainen kesäpoppiralli on villinnyt saarivaltion.

Basshunter on jättänyt tällä viikolla taakseen myös pitkän liudan muita hittinimiä. Kymmenen kärkeen mahtuvat esimerkiksi Rihanna, Kelly Rowland, Nickelback ja Soulja Boy. Toinen ruotsalainen kymmenen kärjessä on Robyn kappaleellaan Be Mine, joka säilytti kymmenennen sijansa.

Stara pirautti taannoin Helsingissä vierailleelle Basshunterille. Kuuntele puhelinhaastattelu tästä!