Lovex : Take A Shot

Singlet · Stara.fi

Tamperelainen rockpumppu Lovex suuntaa uudella Take A Shot -singlellään soundillisesti vuoteen 1984 kasarihevin, Europen, Dingon ja Bogart Co:n electrosoundien aikakaudelle.

Kappale on alkutahdeista lähtien tyylipuhdasta kevyttä kasarirockia, jonka voisi kuvitella olleen vaikkapa silloisen televisiosarjan tunnuskappaleena. Kokonaisuutena biisi on ihan toimiva pakkaus, ja kertosäe tarttuu varsin mukavasti.

Ensimmäisen breikin ja bridgen tunnelma on todella onnistunut. Viimeinen silaus ja ”se jokin” jää kuitenkin vielä muutaman kuuntelukerran jälkeen puuttumaan. Silti jonkinlaista hittipotentiaalia kyllä löytyy.

Singlen kakkosbiisinä on nimibiisin teemaa mukaillen Lovexin versio Bon Jovin Runaway-klassikkohitistä. Sinänsä on hienoa, että bändin oma singlebiisi kuulostaa paremmalta kuin klassikkocover.

Pisteet 3/5