Snoop Dogg : Sensual Seduction

Singlet · Stara.fi

Hiphop-tähti Snoop Dogg julkaisee maaliskuussa jo 12. studiolevynsä Ego Trippin, jonka ensimmäinen maistiainen on singlelohkaisu Sensual Seduction. Luvassa onkin mitä ilmeisimmin levyllinen r&b-klubikamaa, ainakin jos single antaa vinkkejä levyn linjasta.

Kappale alkaa tyylikkäästi kasarisoundeilla ja muutenkin soundi on tähän ajankuvaan tuoretta ja tavallisesta massasta poikkeavaa. Biisin soundeista ja laulutyylistä on hiphop kaukana, ja meno onkin tyylipuhdasta r&b-osastoa. Toki biisin loppupuolella on mukaan otettu yksi pakollinen Snoopin riimittely. Tähti onkin itse todennut, että nyt genrerajoilla ei ole merkitystä, sillä hän tekee nyt omaa juttuaan.

Oman linja näyttääkin kannattavan, sillä lopputuloksena on erittäin tyylikäs raita, jota voisi kuunnella mielellään esimerkiksi klubien alkuilloissa. Varsinaista r&b-tanssihittiä tästä ei välttämättä tule, mutta siihenkin on mahdollisuudet.

Pisteet 4/5