Britney Spearsilla käsittämätön poliisisaattue, katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen aamulla sairaalaan kuljetettu poptähti Britney Spears tuli kalliiksi Kalifornian veronmaksajille. Psykiatriseen hoitoon kuljetetun artistin matkaa turvasi nimittäin tilanteeseen nähden käsittämättömän suuri poliisisaattue.

Hieman ennen kuljetuksen alkamista Britneyn talon edustalle ryhmittyi massiivinen kattaus viranomaisia. Mukana oli yhden ambulanssin ja kahden poliisiauton lisäksi peräti yhdeksän poliisimoottoripyörää. Saattueen lähdettyä liikkeelle tilanne muistutti lähinnä valtionpäämiehen vierailua. Poliiseja oli saattueessa mukana ainakin kolmetoista. Katso video tästä!

Kaiken huipuksi ilmailuviranomaiset olivat ilmeisesti sulkeneet alueen ilmatilan luvattomilta ilma-aluksilta, People-lehti kertoo. Tilanne ei tullut viranomaisille yllätyksenä, sillä siirto-operaatiota oli suunniteltu tähden edellisestä sairaalareissusta saakka.

Sairaalasta päästyään Britney on lehden mukaan suuntaamassa lapsuudenkotiinsa yhdessä äitinsä kanssa, mutta ilmeisesti ilman poliisisaattuetta.