Suurlähettiläät : Ei se oo

Singlet · Stara.fi

Suomipopin ykkösnimiin jo 90-luvun alusta kuulunut Suurlähettiläät palailee pian uudella kokopitkällään. Nyt levyltä lohkaistaan singlenä kappale Ei se oo.

Bändi on lupaillut seuraavalle levylleen hieman uutta soundia, ja tämä kappale lienee jonkinasteinen näyte levyn linjasta. Sellaisena biisi ei ole kovin kaksinen, sillä Suurlähettiläille tunnusomainen melodiakoukku jää jostain syystä puuttumaan. Oikeastaan kappale lähentelee jo puuduttavuutta, kun tummasävyinen itkuvirsi ei onnistu säväyttämään missään vaiheessa.

Jussun tuttu soundi toimii mukavasti, mutta itse kappale taitaa olla pikaisesti rustattu pöytälaatikkobiisi. Mikäli tämä on näyte yhtyeen uudesta linjasta, ei paluulevylle voida asettaa kovinkaan suuria odotuksia. Toivottavasti kyse on vain levy-yhtiön väärästä singlevalinnasta, sillä nyt tarvittaisiin kehiin hittisingle. Ei se oo ei oo hitti vaikka voissa paistaisi. Sääli.

Pisteet 2/5