Legendaariset Oscar-jatkot peruttiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin käsikirjoittejien lakon ratkaisu on tuoreimpien veikkausten mukaan jo käsillä, mutta siitä huolimatta se heittää edelleen tumman varjon Oscar-gaalan ylle.

Mikäli sopua lakkoon ei pian tule, voi vuoden tärkein elokuvatapahtuma jäädä kokonaan väliin tai typistyä Golden Globe -tapahtuman tapaan pelkäksi lehdistötilaisuudeksi. 24. helmikuuta järjestettävään tapahtumaan on vielä lähes kolme viikkoa, mutta eilen peruttiin Oscar-illan maineikkaimmat jatkojuhlat.

Vanity Fair -lehti on järjestänyt Oscar-gaalan tunnetuimmat julkkisjatkot jo neljäntoista vuoden ajan, mutta nyt juhlat on päätetty peruuttaa. Lehti perusteli päätöstä tilanteen epävarmuudella ja tuellaan käsikirjoittejien lakolle. Verkkosivustolla julkaistussa tiedotteessa lehden toimitus onnitteli Oscar-ehdokkaita ja kertoi järjestävänsä 15. Oscar-jatkonsa ensi vuonna.

Lehden järjestämät Oscar-jatkot ovat olleet yksi maailman tunnetuimmista julkkistapahtumista, sillä paikalla ovat yleensä juhlineet vuosittain tuoreiden Oscar-voittajien ja Hollywoodin a-sarjan tähtien lisäksi lukuisat superjulkkikset Madonnasta Oprahiin.