Lindsay Lohan tukee Spearsia ja Winehousea

Viihdeuutiset · Stara.fi

Itsekin vakavien huume- ja alkoholiongelmien kanssa painiskellut poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan on antanut julkisesti tukensa Britney Spearsille ja Amy Winehouselle. Aiemmin Lohan ja Spears olivat vihamiehiä, mutta yhteinen kohtalo on ilmeisesti saanut sotakirveet naulaan.

Itsekin useita kertoja vieroitushoidoissa ollut Lindsay syyttää molempien poppareiden ongelmista mediaa. Hänen mukaansa julkkisten on vaikea saada elämäänsä raiteilleen, jos media seuraa heidä jatkuvasti.

– Monet ihmiset kokevat pimeitä aikoja, mutta ne ovat vieläkin pahempia kun kaikki seuraavat tekojasi. Siitä aiheutuu paljon paineita ja tiedän miltä se tuntuu, Lindsay Lohan kertoi The Insiderin mukaan.

– En kuitenkaan voi verrata itseäni heihin, sillä jokainen on oma yksilönsä ja jokaisen pitää päästä kuiville omalla tavallaan.

Britney Spears on parhaillaan hoidettavana Los Angelesissa sijatsevassa UCLA -sairaalassa ja Amy Winehouse on puolestaan hoidettavana lontoolaisella vieroitusklinikalla.