Roisin Murphy : You Know Me Better

Singlet · Stara.fi

Moloko-yhtyeen vokalistina 90-luvulla tutuksi tullut Roisin Murphy teki viime vuoden kirkkaasti parhaan klubilevyn, jonka vähäeleistä tyylikkyyttä voi vain ihailla. Nyt Overpowered-albumilta julkaistaan singlenä levyn selkeästi paras kappale You Know Me Better.

Biisin koukkuna toimii suorastaan nerokkaan upea syntikkamelodia, joka jää kuin purkka tukkaan ja saa väkisin laittamaan soittimen repeat-toiminnon päälle. Ihan oma upea osansa kappaletta on Roisin Murphyn eteerisen rosoinen ja täydellinen klubivokaalisoundi ja tuon soundin ryydittämän kertosäkeen melodiakulku.

Isoja koukkuja on siis vesillä, ja niiden kokonaisvaikutuksen ansiosta tässä on luultavasti paras klubiraita pariin vuoteen. Lyhyesti sanottuna kappaleessa ei ole mitään huonoa tai ylimäärästä, ja lopputulos on täydellinen klubihitti alusta loppuun. Piste.

Pisteet 5/5

PS: Kappaleen paras versio on brittitelevisiossa nähty liveversio, jonka voit nauttia tästä!