Jean-Claude Van Damme ja Steven Seagal tukkanuottasilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Actiontähti Sylvester Stallone on paljastanut, että kaksi hänen kollegaansa, Jean-Claude Van Damme ja Steven Seagal, olivat vähällä päätyä nyrkkitappeluun Stallonen kotona.

Stallone kertoi FHM-lehden haastattelussa, että näyttelijäkaksikko oli jo pidempään uhitellut hakkaavansa toisensa. Lopulta miehet päätyivät samaan tilaan Syltyn järjestämissä juhlissa, ja yhteenotto näytti väistämättömältä.

– Eräissä juhlissa kotonani Miamissa vuonna 1997 Van Damme kyllästyi Segalin syytöksiin siitä, että tämä voisi hakata hänet. Niinpä hän pyysi Segalia takapihalleni selvittämään välinsä, Stallone kertoi.

– Segal keksi jonkun tekosyyn ja poistui paikalta. Van Damme oli kuitenkin sinnikäs ja etsi hänet käsiinsä eräästä yökerhosta ja pyysi häntä jälleen pihalle. Segal teki kuitenkin ”houdinit” ja katosi taas. Van Damme oli Segalille liian voimakas, eikä hän halunnut mitellä voimiaan.