Heath Ledger haudattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pari viikkoa sitten kuollut näyttelijä Heath Ledger on haudattu hänen kotimaassaan Australiassa. Tähden tuhkat haudattiin hänen perheensä omistamille maille. Hautajaisia edelsi Perthissä järjestetty muistotilaisuus, jossa oli läsnä noin 500 ihmistä.

Paikalla oli Ledgerin entinen puoliso Michelle Williams, mutta pariskunnan kaksivuotias tytär Matilda ei ollut mukana isänsä hautajaisissa. Williamsin lisäksi surijoiden joukossa oli lukuisia tunnettuja näyttelijöitä ja muita julkkiksia, kuten Cate Blanchett ja Gemma Ward.

Heath Ledger kuoli useiden lääkeaineiden yhteisvaikutuksen aiheuttamaan myrkytykseen.

Hän oli parhaillaan kuvaamassa elokuvaa The Imaginarium Of Doctor Parnassus, jonka piti saada ensi-iltansa vuonna 2009. Ledger nähdään tämän vuoden aikana postuumisti Batman-elokuvassa The Dark Knight, jonka kuvaukset hän ehti saada valmiiksi ennen kuolemaansa.