Lataa ilmaiseksi: Panu Larnos – Valentine’s Day!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-kilpailusta tuttu Panu Larnos ja viihdelehti Stara tarjoavat Sinulle ystävänpäivälahjaksi Panun uuden kappaleen. Valentine’s Day -niminen laulu on ladattavissa ilmaiseksi ystävänpäivän ajan vain Starassa. Kyseinen kappale ei päädy tässä versiossa albumille, joten nyt on jaossa todellinen keräilyharvinaisuus!

Kappaleen voi ladata tästä!

Tallentaaksesi kappaleen voit myös klikata hiiren oikeaa nappia ja valita ”tallenna nimellä…”.

Teemaltaan ystävänpäivään sopivan kappaleen on säveltänyt amerikkalainen Dean Bohanan ja teksti on Panun omaa käsialaa. Keväällä ilmestyvällä esikoisalbumilla kuullaan amerikkalaisten ja ruotsalaisten sävellysten lisäksi myös suomalaisten lauluntekijöiden kärkikaartia.

Kappaleita ovat työstäneet muiden muassa Idols-tähtien luottosäveltäjä ja kultasormi Patric Sarin, Anssi Kela, Sipe Santapukki sekä Petri Munck.