Kwan-yhtyeen Mariko soolouralle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kwan-yhtyeen naisvokalistina ja Tanssii tähtien kanssa -televisio-ohjelmasta tutuksi tullut Mari Pajalahti, eli Mariko, julkaisee ensimmäisen soololevynsä huhtikuun alussa.

Fabulous Tonight -niminen albumi julkaistaan 2. huhtikuuta, ja sitä ennen levyltä lohkaistaan singlenä kappale Unstoppable. Levyn tuotannosta ja sävellyksestä vastaa The Rasmuksen Pauli Rantasalmi ja miksauksesta puolestaan Kwan ja Happiness -yhtyeissä vaikuttava Antti Eräkangas. Lyriikat ovat Marikon omaa käsialaa. Levyä on äänitetty Singaporessa ja Helsingissä studiolla.

– Yhteistyö Paulin kanssa oli äärimmäisen hedelmällistä, pääsimme kummatkin toteuttamaan meidän omituisimpia musiikillisia haaveita. Fabulous Tonight on mun näköinen ja kuuloinen levy. Ja kun kaikki kuitenkin metsästää jotain termiä tälle musiikille, niin sovitaan vaikka, että se on ”crankdisco”. Päättäkää itse, Mariko kertoo.