Janet : Feedback

Singlet · Stara.fi

Popmusiikin supertähti Janet Jackson palailee taas pienen hiljaiselon jälkeen musiikkimarkkinoille. Tähden uusi single Feedback on lohkaistu Janetin 26. helmikuuta julkaistavalta kymmenenneltä studiolevyltä, joka kantaa nimeä Discipline.

Kappale on tämän päivän keskivertosoundia ja se sekoittaa r&b- ja hiphop-tunnelmia sekä tanssibiittiä. Janetin äänikin on kuosissa, joten kaikki tarvikkeet hittireseptiin ovat koossa. Keitoksesta puutuu kuitenkin se viimeinen hyppysellinen tarttuvuutta, joten biisi ei onnistu jättämään tämän genren keskivertojulkaisua suurempaa muistijälkeä.

Kokonaisuutena single on tuotannollisesti ja soundeiltaan varsin toimiva, mutta silti kokonaisuus ei ole kovin kummoinen. Jos tämä olisi elokuva, niin käsikirjoituksesta puuttuisi draaman kaari. Kertosäe tarjoaa toki hieman hittipotkua, mutta se ei välttämättä riitä suuremmaksi tanssi hitiksi saakka.

Pisteet 3/5

Samasta singlestä on tyylikkäästi julkaistu myös vinyyliversio ja massiivinen remix-single, joka sisältää huimat yksitoista remixiä. Mukana on pääasiassa varsin tyylikkäitä house- ja danceversioita. Niiden tahdissa polvi nousee myös tanssilattialla.

Pisteet 4/5