Jennifer Lopez synnytti tytön ja pojan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Jennifer Lopez on synnyttänyt kaksoset, tytön ja pojan. Lopezin ja hänen aviomiehensä Marc Anthonyn onnellinen perhetapahtuma koettiin tänään aamuyöllä New Yorkissa sijaitsevassa sairaalassa.

Supertähden tiedottaja Simon Fields vahvisti tiedon People-lehdelle ja kertoi vanhempien olevan onnesta sekaisin. Lasten nimeksi on ilmeisesti tulossa Max ja Emma. Raskaudesta kerrottiin ensimmäisen kerran jo syyskuussa, mutta artisti itse vahvisti tiedon vasta marraskuussa Miamin konsertissaan. Kolme viikkoa sitten Jennifer Lopez kertoi odottavansa kaksosia.

Nyt odotellaan jo ensimmäisiä kuvia pienokaisista, sillä viihdelehden huhutaan maksaneen noin neljä miljoonaa euroa kuvien yksinoikeudesta. 38-vuotiaalle Jenniferille synnytys oli ensimmäinen, mutta 39-vuotiaalla Anthonyllä on edellisistä suhteistaan yksi tytär ja kaksi poikaa.