Angelina Jolie esitteli vauvamasunsa, katso kuva!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Angelina Jolien raskaudesta on huhuttu jo pari kuukautta, mutta tähän saakka Angelina tai hänen miehensä Brad Pitt eivät ole kommentoineet asiaa lainkaan.

Nyt pariskunta on kuitenkin lopettanut vauvamahan peittelyn ja siten vahvistaneet raskaushuhut. Julkkispari kuvattiin eilen indie-elokuvien palkintogaalassa Film Independent’s Spirit Awardseissa, ja Angelinan vatsan mukaan raskaus on edennyt jo pitkälle. Kuva tilanteesta löytyy tästä!

Äskettäin Angelina Jolie pyörtyi lentokoneessa matkalla Irakista Yhdysvaltoihin. Samalla tavalla Jolie pyörtyi kolme kertaa elokuvansa kuvauksissa odottaessaan ensimmäistä lastaan vuonna 2006. Nyt odotetaan vielä pariskunnan virallista lausuntoa tulevasta perheenlisäyksestä.