Poliisi: Amy Winehouse on syytön

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Amy Winehouse on vapautettu syytteistä miehensä lahjontatapaukseen liittyen. Winehousen aviomies Blake Fielder-Civil istuu parhaillaan tutkintavankeudessa epäiltynä oikeudenkäynnin todistajien lahjonnasta.

Poliisi epäili, että suuria rahasummia sisältäneessä tapahtumasarjassa käytettiin Winehousen rahoja, mutta nyt tutkimukset ovat Amyn osalta päättyneet, eikä popparia enää epäillä rikoksesta. Lontoon poliisin perjantaina julkaistussa tiedotteessa vahvistettiin jo tammikuussa julkisuuteen vuotanut tieto siitä, että Winehousen ei enää tarvitse saapua kuulusteluihin asian tiimoilta.

Winehouse pidätettiin asiaan liittyen joulukuussa. Kuulustelujen jälkeen hänet päästettiin vapaalle takuita vastaan, ja Amy on sittemmin käynyt uudelleen kuulusteluissa, The Sun uutisoi.

Fielder-Civil oli puolestaan perjantaina oikeuden edessä vastaamassa syytteisiin pubin omistajan pahoinpitelystä ja todistajan lahjonnasta. Blake pysyi koko istunnon ajan vaiti paitsi kun hän kertoi oman nimensä ja totesi olevansa syytön. Oikeudenkäynti jatkuu huhtikuussa. Amy ei ollut mukana oikeudenkäynnissä, koska hän oli esintymässä Pariisissa Louis Vuittonin juhlissa.