Mariah Carey juhlisti levyään ostamalla miljoonahuvilan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Mariah Carey on juhlistanut uuden E=MC2 -albuminsa julkaisua ostamalla itselleen uuden hulppean huvilan Bahamasaarilta. Hän joutui pulittamaan neljän makuuhuoneen ja viiden kylpyhuoneen lukaalista viisi miljoonaa dollaria.

Talo sijaitsee Windermeren saarella, joka oli aikoinaan muiden muassa Prinsessa Dianan suosima lomakohde. Carey ei kuitenkaan hankkinut asuntoa pelkäksi loma-asunnoksi, vaan hän aikoo rakennuttaa sinne myös levytysstudion. Kokonaisuus sisältää neljä erillistä taloa, joten tilaa studiolle ainakin on. Pihamaata koristavat marmoriset kulkutiet.

Mariah Carey asuu nykyisin New Yorkin Manhattanilla. Viime vuonna hänen kerrottiin seuraavan Madonnan jalanjälkiä Lontooseen, mutta suunnitelmat ehtivät ilmeisesti muuttua ennen oikean asunnon löytymistä Knightsbridgen asuinalueelta.