Michael Jackson sai jättikorvaukset salakuvaamisesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Michael Jackson on käynyt jo vuosien ajan oikeutta yksityiskoneita vuokraavaa amerikkalaista XtraJet-lentoyhtiötä vastaan. Eilen oikeus viimein tuomitsi jutun Jacksonin hyväksi ja määräsi lentoyhtiön miljoonakorvauksiin.

Tapaus alkoi vuonna 2003, kun kävi ilmi, että Michael Jacksonia oli kuvattu salaa videolle häntä kuljettaneessa yksityisessä lentokoneessa. Samaan aikaan Jacko kävi oikeutta väitetystä lapsiinsekaantumisestaan, ja kyseessä oli lento, jolla Jackson lensi Las Vegasista Santa Barbaraan antautumaan viranomaisille.

XtraJet-yhtiö joutuu nyt maksamaan salakuvaamisestaan popparille huimat 7,9 miljoonan euron korvaukset. Yhtiön omistaja Jeffrey Borer kertoi New York Daily News -lehdelle, että yhtiö tulee valittamaan päätöksestä.