StaraVideo 38 – Anna Abreu

StaraTV Viihdeuutiset · Stara.fi

Staran videopodcastissa tavataan Emma-gaalan backstagella poptähti Anna Abreu, joka palkittiin illan aikana viime vuoden parhaana suomalaisena naisartistina. Haastattelussa Anna kertoo tunnelmistaan Idols-kilpailun jälkeiseltä ajalta sekä vahvistaa ensimmäisenä Staralle seurustelevansa Idols-tähti Panu Larnoksen kanssa.

Tuplaplatinaa omaa nimeään kantavalla esikoisalbumilla myynyt Anna Abreu päätti vahvistaa seurustelun, koska hän kyllästyi juorulehtien tungetteluun jopa omalla kotipihallaan. Hän teki Emma-gaalassa historiaa olemalla ensimmäinen Emmalla palkittu Idols-tähti.

Katso videopodcast tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”, jolloin voit ladata tiedoston koneellesi ja siitä esimerkiksi kannettavaan soittimeesi. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata Staran podcastit automaattisesti tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. HUOM! Mikäli laitteistosi ei vielä tule MP4-muotoa, videopodcast löytyy myös YouTube -sivustolta.