The Simsin vapaa-aika pelilistan kärkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Sims -pelisarjan Vapaa-aika -lisäosa on noussut suoraan Suomen virallisen pelimyyntilistan kärkeen pudottaen edellisen listan ykkäsen Call Of Duty 4:n peräti seitsemännelle sijalle. Toisena listalla on viime viikon kolmonen, NHL08, ja kolmantena listalle palaava Guitar Hero II: Rocks The 80’s.

Kahden viikon takaisen listan kakkonen, Guitar Hero III: Legends Of Rock putosi kaksi sijaa neljänneksi. Viidenneltä sijalta löytyy toinen uusi tulokas Army Of Two, jota on tarjolla PlayStation3 ja Xbox360 -versioina. Need For Speed ProStreet säilyttää puolestaan kuudennen sijansa.

Suomen virallinen pelilista on Suomen peliohjelmisto- ja multimediayhdistys FIGMA ry:n kokoama myyntitilasto Suomen suosituimmista peleistä. Listaan kootaan Suomen myydyimmät PC- ja konsolipelit omina listoinaan sekä eri peliformaattien yhdistetty lista. Listat kootaan yli kahdensadan pelikaupan lähettämien myyntiraporttien pohjalta.

.