Patsy Kensit yllätti läpinäkyvässä paidassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

80-luvulla hyvin menestynyt laulaja-näyttelijätär Patsy Kensit on liittynyt mukaan Hollywood-trendiin, johon kuuluu pitää yllään erittäin läpinäkyviä asusteita. Nyt hänet on nimittäin kuvattu läpinäkyvässä mustassa harsopaidassa, joka ei onnistu juurikaan peittämään tähden rintavarustusta.

Esimerkiksi Tappava Ase -elokuvaa tähdittänyt näyttelijä on viettänyt viime vuosina hiljaiseloa ja tehnyt lähinnä sivurooleja televisiosarjoissa. Oasis-rokkari Liam Gallagherin vaimona kolmen vuoden ajan viihtynyt laulaja-näyttelijä on yhdistetty romanttisessa mielessä useisiin poptähtiin. Nykyisin hänen miehensä on DJ-tuottaja Jeremy Healy.

Näyttelijädebyyttinsä Kensit teki jo neljävuotiaana televisiomainoksessa ja elokuvassa For The Love Of Ada. 80-luvun puolivälissä Patry Kensit teki menestyksekästä laulajanuraa Eight Wonder -yhtyeen vokalistina. Yhtyeen hittejä on muiden muassa Pet Shop Boysin tuottama kasariklassikko I’m Not Scared.

Katso Patsyn tuoreet kuvat tästä!