Sienna Millerillä bikiniongelmia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen näyttelijä-malli Sienna Miller poseeraa jälleen tuoreissa bikinikuvissa. Tällä kertaa hänellä oli pieniä vaikeuksia pitää bikinien alaosaa paikallaan. Tähden noustessa vedestä alaosa putosi paljastaen Millerin takapuolen.

Sienna Miller on ollut viime aikoina suhdekohun kohteena, sillä hänet on bongattu viettämässä aikaa poptähti-näyttelijä Matthew Rhys Evansin sekä Jamie Burken kanssa. Burken kerrottiin taannoin jo jättäneen Siennan, koska hän tuli mustasukkaiseksi Siennan ja tämän vastanäyttelijä Matthew Rhysin lämpimistä väleistä.

Kuvat Siennan bikiniongelmista löytyvät tästä. Eilen julkaistuissa toisissa kuvissa Sienna Miller kykeni pitämään samaiset bikininsä yllään. Viime kuussa Miller kuvattiin kokonaan yläosattomissa lomailemassa silloisen poikaystävänsä Jamie Burken kanssa.