Patrick Swayze uhmaa edelleen kuolemaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Haimasyöpää vastaan elämästään parhaillaan taisteleva näyttelijä Patrick Swayze ei ole suostunut luopumaan tupakanpoltosta, vaikka se on häntä hoitavien lääkäreiden mukaan huonontanut hänen tilaansa huomattavasti.

Vakavimman tilanteen aikanakin Patrick Swayze nähtiin tupakoimassa sairaalan parvekkeella jopa syöpähoitojensa välissä. Lehdet julistivat äskettäin Swayzelle elinaikaa vain muutamia viikkoja, mutta lääkärit kumosivat huhut ja totesivat tähden reagoineen hyvin hoitoihin. Tupakointi ei tosin vaikuta ainakaan positiivisesti hänen tervehtymiseensä.

Dirty Dancing ja Ghost -elokuvien myötä superähdeksi noussut näyttelijä nähtiin pari päivää sitten polttamassa ketjussa tupakkaa lentokentällä, jossä hän oli odottamassa yksityiskonettaan. Tähti oli parhaillaan palaamassa syöpähoidoista, joita hän sai Stanfordin yliopistollisessa sairaalassa Kaliforniassa.

Silminnäkijöiden mukaan Patrick Swayze näytti terveemmältä kuin aiemmin, joten lääkäreiden puheet kunnon paranemisesta pitänevät paikkansa. Daily Mail -lehden mukaan hänen 81-vuotias äitinsä Patsy Swayze on kertonut poikansa olevan edelleen tuskissaan, mutta kunnon parantuneen selvästi. Äidin mukaan Patrick on polttanut ketjussa jopa kolme askia tupakkaa päivässä jo vuosien ajan.