Jennifer Aniston kuumissa bikinikuvissa, katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jennifer Aniston ei ole kovin usein päätynyt paparazzien linssien eteen vähissä vaatteissa. Nyt hänet on kuitenkin ikuistettu Miamissa lomatunnelmissa ja pukeutuneena pienenpieniin violetteihin bikineihin.

Kuvien perusteella voidaan todeta, että Marley And Me -elokuvan kuvauksista vapaapäivää miesseurassa viettäneen Anistonin vartalo on edelleen loistavassa kunnossa. Hänen bikininsä eivät jättäneet juuri mitään mielikuvituksen varaan. Aniston tosin nähtiin taannoin myös alastomana The Break Up -elokuvassa.

Viime päivinä Jenniferin on huhuttu tapailevan Marley And Me -elokuvan vastanäyttelijäänsä Owen Wilsonia, mutta rantalomailun aikana seurana oli kuitenkin muita miehiä. Jennifer Aniston bikineissä löytyy esimerkiksi tästä!