Maailman haluttavin nainen alastonkuvissa, katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen supermalli Adriana Lima esiintyy rohkeissa kuvissa GQ-lehden tuoreimman numeron sivuilla. Hänet nähdään rantatunnelmissa myös alastomana. Lima on aiemmin poseerannut lähinnä Victoria’s Secret -alusvaatemalliston kuvissa.

Osassa tuoreista kuvista 27-vuotiaan Adriana Liman intiimejä ruumiinosia peittää vyötäisille kiedottu pienenpieni simpukkavyö ja osassa pieni lannevaate. Bahialla Brasiliassa syntynyt kaunotar valittiin vuonna 2005 Askmen.com -julkaisun äänestyksessä maailman haluttavimmaksi naiseksi. Hänet on nähty viime aikoina myös Maybellinen mainoskasvona.

Adriana Lima on nykyisin maailman neljänneksi parhaiten palkattu supermalli. Hän seurustelee tällä hetkellä Minnesotassa pelaavan serbialaisen koripalloilija Marko Jaricin kanssa. Aiemmin hänet yhdistettiin rocktähti Lenny Kravitziin, mutta molemmat kiistivät suhteen ja ilmoittivat olevansa vain ystäviä. Katolilainen Lima on julkisesti kertonut säilyttävänsä seksuaalisen koskemattomuutensa avioliittoon saakka.

Katso Adriana Liman nakukuvat tästä. Samoista kuvauksista peräisin oleva video löytyy puolestaan tästä!