Aamupojat : Beibi älä vonkaa

Singlet · Stara.fi

Radio NRJ on tehnyt muiden radiokanavien tapaan jo useamman vuoden erilaisia musiikillisia parodioita. Tällä kertaa työn alla on ollut Aamupoikien parodia eurodancesta, mutta studiosta tulikin puolivahingossa ihan oikea hitti nimeltä Beibi älä vonkaa.

Ensikuuntelun perusteella kappaletta olisi voinut veikata jonkun kotimaisen danceyhtyeen raidaksi, mutta miesvokaaleista vastaavan Rennen äänestä ei voinut erehtyä tiukasta vokooderista huolimatta. 1990-luvun alkupuolen Vaasassa ug-Renne olisi antanut ympäri korvia, jos olisin väittänyt hänelle, että mies tulee joskus laulamaan eurodancea. Näin se maailma muuttuu ja Rennestäkin tuli dancelaulaja.

Biisin soundimaailma on lainattu lähes sellaisenaan E-Typen vuosituhannen vaihteen tuotannosta, joten kyse ei ole ihan perinteisestä ysärisoundista. Biisin tuotantopuoli on harvinaisen laadukasta siitä huolimatta, että biisi on tehty ainakin jonkinlainen pilke silmäkulmassa. Lopputulos tarttuu nimittäin kuin purkka tukkaan.

Kappaleen suurin koukku löytyy naisvokaaleista ja erityisesti loistavasta kertosäkeen melodiasta. Pikkutuhma sanoma ei sekään ainakaan vähennä tarttuvuutta ja biisin soimista erityisesti karvanoppaescorteissa kautta maan.

Biisin kirjoittaja on pysytellyt taka-alalla, mutta täytyy todeta, että nyt on sattunut samaan kappaleeseen sen verran paljon hittikoukkua, että tästä tulee yksi kevään suurimmista kotimaisista dancehiteistä. Koska Renne ja kumppanit suuntaavat kiertueelle? Kappaleen voi ladata ilmaiseksi tästä!

Pisteet 4/5