StaraVideo 42 – Lauri Tähkä

StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Staran videopodcastissa tavataan Emma-gaalan backstagella Lauri Tähkä & Elonkerjuu -yhtyeen keulahahmo, jota jututimme hieman ennen kuin yhtye palkittiin peräti kolmella Emma-palkinnolla. Kiireinen yhtye oli saapunut Helsinkiin kesken Lapin kiertueensa.

Lauri Tähkä kertoo tunnelmistaan viime vuodelta, kun yhtye voitti yleisö-Emman. Haastattelussa jutustellaan myös Lapin keikkojen määrän huimasta kasvusta viime vuosina. Samalla käydään läpi myös yhtyeen seuraavan levyn alustavaa aikataulua.

Katso video tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Voit tilata videot matkapuhelimeesi Nokia Video Center -sovelluksella. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata videot suoraan tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. Videotarjontamme löytyy myös YouTube -sivustolta.