Mariah Carey : Touch My Body

Singlet · Stara.fi

Popdiiva Mariah Carey on nousemassa hiljalleen taas parrasvaloihin uudella tuotannollaan. Huhtikuun puolivälissä julkaistavan E=MC2 -albumin ensimmäisenä singlelohkaisuna julkaistiin äskettäin kappale Touch My Body.

Kappale on slovariosaston r&b-raita, jonka voima löytyy soundipuolelta ja siellä erityisesti pienestä, mutta pippurisesta pianosoundista. Tämä piano pitää muutenkin varsin tyylikkään kappaleen kasassa toimien samalla viisun koukkuna.

Hittipotkua Trickyn tuottamassa biisissä on vain keskinkertaisesti, mutta massiivisen radiosoiton myötä siitä voisi muodostua jonkinasteinen pikku hitti. Suomessa tämän r&b-genren kappaleet tuppaavat tosin jäämään vaille sekä radio- että klubisoittoa.

Mariah Careyn kappale ja mahdollisesti myös koko tuleva albumi lienevätkin parhaimmillaan juuri kotikuuntelussa.

Pisteet 3/5