Lindsay Lohan pelkää jäävänsä työttömäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Päihderiippuvuuden kanssa taannoin painiskellut näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan pelkää uransa puolesta. Sekoilujensa jälkeen hän sai potkut kahdesta elokuvasta, eikä studioiden kiinnostus ole palannut.

Kuten Suomessakin, myöskään Yhdysvalloissa ei pärjää kovin pitkälle pelkillä kohuotsikoilla ja julkkisstatuksella. Lindsay on tähdittänyt esimerkiksi elokuvia Herbie, Mean Girls, Freaky Friday ja I Know Who Killed Me, mutta niistä ei muodostunut kovin suuria yleisömagneetteja. Uusia roolitarjouksiakaan ei ole viime aikoina tullut, vaikka Linday on yksi seuratuimmista julkkistähdistä.

– Juuri nyt haluaisin löytää upean käsikirjoituksen ja hienon roolin. Totuin aiemmin tekemään koko ajan töitä, mutta viime kuukausina minulla ei ole ollut paljoa tekemistä. Tiedän millaista on olla työtön näyttelijä, ja se pelottaa minua, Lindsay Lohan kertoi Paper-lehdelle.

Lindsay Lohan on jäänyt kahteen otteeseen kiinni rattijuopumuksesta, käynyt kolme kertaa vieroitushoidossa ja kerran istumassa tuomiotaan vankilassa.

Uusimmat