Uusi Idols -tuotantokausi alkaa syksyllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu kykyjenetsintäkilpailu Idols jatkuu ensi syksynä, kun ohjelman neljäs tuotantokausi alkaa MTV3-kanavalla. Kilpailun finaalit ja Helsingin koelaulut kisataan Kansallisoopperan lavalla.

– Kansallisoopperan ovet ovat aina avoinna nuorille taiteilijoille. Ensiesiintyminen Oopperassa voi myös sytyttää kipinän klassisen laulun opintoihin, toteaa Kansallisoopperan markkinointipäällikkö Jan Strandholm.

Idols-kisan viimeinen finaali nähdään kuitenkin Kansallisoopperan sijaan suorana lähetyksenä Helsingin jäähallista. Koelaulut alkavat elokuussa.

Tähän mennessä Idols-kilpailu on tuottanut Suomeen useita menestyneitä artisteja. Kilpailun kautta kotimaiselle tähtitaivaalle ovat nousseet esimerkiksi Antti Tuisku, Anna Abreu, Katri Ylander, Hanna Pakarinen ja Ari Koivunen. Anna Abreu sai maaliskuussa ensimmäisen Idols-kisaajalle myönnetyn Emma-palkinnon.

Uusimmat