Paris Hilton miehensä taustatanssijana!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin julkkisblondi Paris Hilton juhli eilen Helsingin yössä poikaystävänsä Benji Maddenin kanssa. Viikkoja kestänyt juhlinta oli ilmeisesti tehnyt tehtävänsä, sillä superjulkkis bailasi Suomessa varsin rauhallisesti.

Pariskunta saapui yökerho Luxiin Benjin Good Charlotte -yhtyeen keikan jälkeen puoli yhden maissa. Madden heitti paikalla lupaamansa parin tunnin dj-keikan, jonka aikana myös Paris nähtiin Luxin dj-korokkeella kannustamassa miestään taustatanssijana.

Paris juhli tiukassa valkoisessa paidassa ilman rintaliivejä, ja vietti pääosin aikaansa Good Charlotten ryhmälle varatulla alueella. Julkkisparin ja Good Charlotte -yhtyeen kanssa juhli myös The 69 Eyes -yhtyeen jäseniä ja Duudsonien Jukka. Alkoholia Paris nautti yökerhossa vain parin shampanjalasillisen verran.

Nicole Richien mies Joel Madden jätti juhlat väliin, ja jäi hotellille chattailemaan Nicolen kanssa.

Hiltonin ja Maddenin saapuessa Suomeen pariskunnan turvamies ja manageri rusikoivat lentokentällä liian lähelle julkkisparia tungetelleita kuvaajia. Välikohtauksen johdosta kiertuemanageri vietiin poliisiasemalle kuultavaksi.

Uusimmat