Ben Affleck toimi sankarillisesti auto-onnettomuudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-elokuvien sankarirooleista tutuksi tullut näyttelijä Ben Affleck on sankari myös tosielämässä. Se saatiin huomata, kun Affleck joutui sattumalta mukaan auto-onnettomuuteen.

Washingtonissa käväissyt Ben oli matkustajana ystävänsä maasturissa, kun henkilöautolla liikkellä ollut nainen törmäsi vahingossa auton perään. Näyttelijä ei jäänyt ihmettelemään tapahtunutta, vaan syöksyi auttamaan naispuolista motoristia, joka itki hysteerisesti autossaan.

Affleckin henkilöllisyys selvisi naiselle vasta kun kuljettajat vaihtoivat vakuutustietojaan ja nainen oli toipunut säikähdyksestään, amerikkalainen Globe-lehti uutisoi. Nainen itse ilmoitti välikohtauksesta lehdelle ja kertoi Benin näyttäneen tosielämässä komeammalta kuin valkokankaalla.

Uusimmat