Kylie Minogue pokasi stylistinsä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyneimpiin poptähtiin lukeutuvan australialaisen Kylie Minoguen kerrotaan heilastelevan stylistinsä kanssa. Kylie on kuitenkin kiistänyt seurustelevansa stylisti William Bakerin kanssa. Myös Baker on kiistänyt kaikki väitteet osapuolten välisestä suhteesta.

Baker ja Kylie ovat tunteneet toisensa noin 15 vuoden ajan, mutta viime aikoina heidät on nähty usein parina erilaisissa tilaisuuksissa. Williams on kuitenkin yrittänyt hillitä huhumyllyä lehtien palstoilla, The Sun uutisoi.

– Emme ole retkahtaneet. En ollut Brit-gaalassa, koska olin tekemässä Westlifen kiertuetta. Kylie ja minä olemme edelleen hyviä ystäviä ja valmistaudumme parhaillaan hänen Euroopan kiertueelleen, joka alkaa Pariisista ensi kuussa, lähde kertoi lehdelle.

Uusimmat