XL5 ja Elastinen levyttävät yhdessä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

90-luvulla suosittu kotimainen poikabändi XL5 tekee parhaillaan paluuta. Helmikuussa lohkaistu paluusingle Tuulee oli rauhallinen pop-slovari, mutta seuraavalla singlellä on luvassa jo hieman tuhdimpaa menoa.

Maanantaina 14. huhtikuuta digitaalisesti julkaistavalla Laatuaikaa nimisellä singlellä vierailee nimittäin Staran saamien tietojen mukaan hiphop-tähti Elastinen. Myös Elastinen tekee parhaillaan paluuta Fintelligens-yhtyeensä kanssa.

– Ollaan tavattu ja tutustuttu Mican kanssa keikkareissuilla ja biisinteko tuli puheeksi alkukeväästä. Studiossa oli hauskaa ja homma toimi heti alusta asti, Elastinen kertoi yhteisprojektista.

– Biisi syntyi spontaanisti Krisun heittämän biitin päälle. Sanoitus on vastalause tämän päivän kiirellistä elämänrytmiä vastaan. Oli todella laatuaikaa työskennellä Elastisen kanssa. Laatuhahmo! XL5-yhtyeen Mica hehkuttaa.

Kolmihenkiseksi kutistuneen XL5:n paluualbumia viimeistellään parhaillaan yhdessä tuottaja Kristian Maukosen kanssa. Mican, Peten ja Tonzan levy julkaistaan 14. toukokuuta. Ensi sunnuntaina XL5 esiintyy Helsingin Jäähallissa, jossa yhtye lämmittelee Kelly Clarksonin konserttia. Ohjelmistossa on myös uutta materiaalia.

Kuuntele XL5-yhtyeen haastattelu tästä! Yhtyeen tuoreempi haastattelu julkaistaan Staran videopodcastina ensi perjantaina 11. huhtikuuta. Elastisen videohaastattelun voit katsoa tästä.

Uusimmat