Rick Astley villitsee YouTubessa ja maailmalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

80-luvun lopussa supersuosioon muutaman hitin ajaksi päätynyt poptähti Rick Astley on noussut kultti-ilmiöksi internetissä. Tähän mennessä miljoonat ihmiset on tavalla tai toisella huijattu katsomaan hänen musiikkivideonsa eri videopalveluissa.

Kyse on Never Gonna Give You Up -kappaleen videosta, jonka on tähän mennessä nähnyt jopa 30 miljoonaa ihmistä. Eniten katsojia on ollut YouTubessa, jossa musiikkivideo on katsottu jo noin 24 miljoonaa kertaa.

Rick Roll -nimiselle ilmiölle on perustettu myös oma verkkosivustonsa YouGotRickRolled.com, ja ilmiö on aiheuttanut harmaita hiuksia myös New York Mets -joukkuelle, jonka tunnuskappaleeksi Never Gonna Give You Up äänestettiin. Joukkue ei kuitenkaan suostunut soittamaan hittiä, ja pian selvisi, että kyseessä olikin vain pila.

Joka tapauksessa Rick Astley ja hänen levy-yhtiönsä aikovat ottaa kaiken irti meneillään olevasta ilmiöstä suunnittelemalla Astleyn kokoelmalevyn julkaisua.

Uusimmat