Anna Abreu autokoulun mainoskasvoksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-kilpailusta suosikkitähdeksi noussut laulaja Anna Abreu täytti äskettäin 18 vuotta, joten nuoren naisen kiikarissa on nyt ajokortti. Anna onkin parhaillaan autokoulussa, ja hän on samalla suostunut mainostamaan yrityksen palveluja verkkosivustollaan.

– Mahtavaa päästä vihdoin autokouluun. Ajokortti tulee helpottamaan liikkumistani niin kouluun kuin keikoillekin, Anna kertoo.

Annan oman kommentin lisäksi etusivulta löytyy myös autokouluketjun mainosteksti, jossa yhtiön toimitusjohtaja kehuu vuolaasti yritystään ja sen toimintaa sekä sitä, että Anna Abreu valitsi juuri heidät autokoulukseen. Tekstin sisällöstä voidaan helposti vetää johtopäätöksiä osapuolten välisen sopimuksesta.

Mainoskampanja onkin ollut varsin onnistunut, sillä eräät kotimaiset mediat ovat julkaisseet yhtiön mainostekstin uutisissaan ja lisäksi linkittäneet yrityksen sivustolle. Myös autokoulu käytti Annan nimeä houkutellakseen asiakkaita samalle kurssille Abreun kanssa.

Uusimmat