Lindsay Lohan nakuilee pikkurahasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan on nähty alastomana jo useampaan otteeseen lehtien palstoilla. Taannoisen päihderiippuvuuden takia työrintamalla heikosti tällä hetkellä menestyvä neitokainen tarjoutuu nyt paljastamaan itsensä ”tarjoushinnalla”.

Kyse on elokuvaroolista pienen budjetin elokuvassa nimeltä Florence. Lohania ollaan nimittäin kiinnittämässä elokuvaan seksinnälkäisen nymfomaani-tarjoilijan rooliin hänen äitinsä tiukasta vastustuksesta huolimatta.

Tuottajat olivat tyytyväisiä jo siihen, että Lindsay Lohan suostui esiintymään elokuvassa yläosattomissa, mutta Lindsay haluaa esiintyä alastomana, jotta voisi osoittaa olevansa vakavasti otettava näyttelijä.

– Lindsay haluaa muistuttaa ihmisille, että hän osaa näytellä ja että hänet kannattaa palkata. Hän ei näe mitään ongelmaa alastomana esiintymisessä, lähde kertoi Access Hollywoodille.

Viimeksi Lindsay nähtiin alastonkuvissa New York -lehden sivuilla Marilyn Monroen hengessä. Tuolloin Lohan totesi, että hän tunsi olonsa mukavaksi poseeratessaan alastomana.

Uusimmat