24-sarjan tähti Kiefer Sutherland rakastui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin suositun 24-televisiosarjan päätähti ja vastaava tuottaja Kiefer Sutherland on noussut otsikoihin pitkästä aikaa muutenkin kuin vankilareissunsa ja kännitoilailujensa ansiosta. Hollywood-tähti on nyt rakastunut.

Kiefer Sutherlandin uusi mielitietty on Allure-lehden julkaisemien tietojen mukaan lehtipomo Siobhan Bonnouvrier. Pariskunta bongattiin ensimmäisen kerran julkisesti yhdessä huhtikuun alussa, jolloin he olivat viettämässä iltapäivää New Yorkissa.

Kumpikaan ei suostunut kommentoimaan suhdetta edes edustajiensa välityksellä. Kiefer Sutherland erosi edellisestä vaimostaan Kelly Winnistä vuonna 2004. Tuolloin Bonnouvier oli vielä naimisissa erään liikemiehen kanssa.

Stara tapasi Kiefer Sutherlandin juuri äskettäin Los Angelesissa. Haastattelu julkaistaan Starassa lähipäivinä.

Uusimmat