StaraVideo 47 – XL5 (osa 2/2)

Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Staran videopodcastissa tavataan paluuta tekevän XL5-yhtyeen kolmikko. Nykyisen kokoonpanon Mica, Pete ja Tontsa kertovat haastattelussa yhtyeen uuden levyn soundista ja mahdollisista uusista koreografioistaan.

Kolmikko kertoo myös mitä yhtyeen jäsenille on tapahtunut bändin lopettamisen jälkeisinä vuosina. Mica antaa pariinkin otteeseen katsojille myös hieman näytteitä yhtyeen takavuosien koreografioista. Tämä on toinen osa kaksiosaisesta haastattelusta.

Katso video tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Voit tilata videot matkapuhelimeesi Nokia Video Center -sovelluksella. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata videot suoraan tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. Videotarjontamme löytyy myös YouTube -sivustolta.

Uusimmat