Lindsay Lohan isälleen: Turpa kiinni!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Päihdeongelmiensa takia heikosta työtilanteesta parhaillaan kärsivä näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan on raivostunut isälleen, joka on jaellut tyttärestään lähes päivittäin erilaisia kommentteja oikealle ja vasemmalla.

Nyt Lindsay on saanut tarpeekseen Michael-isänsä lörpöttelystä ja hän on vaatinut julkisesti isää sulkemaan suunsa asioistaan. Lindsay ilmoitti asiasta perjantaina Billy Bush Show -radiohaastattelussa.

– Toivoisin, ettei hän enää puhuisi medialle. Se ei ole mukavaa, sillä se saa minut tolaltani. Toivon tosiaan, että hän lopettaisi. Rakastan isääni, mutta en tiedä miksi hänen täytyy tehdä tätä. Tilanne on outo, Lindsay Lohan kertoi.

47-vuotias Michael Lohan on viime aikoina jakanut tyttäreensä liittyviä lausuntoja lehdistölle lähes päivittäin. Hän on kommentoinut auliisti Lindsayn yksityiselämään ja työelämään liittyviä asioita. Viimeksi torstaina Michael haukkui Lindsayn manageroitoimiston, joka ei päästänyt popparia isänsä mukana Intiaan.

Uusimmat