Nika : Heikkona hetkenä

Singlet · Stara.fi

Tamperelaissyntyinen Nika on siinä mielessä mielenkiintoinen artisti, että hänen esikoissinglensä Sanot vaan oli erittäin lupaava, mutta kakkossingle Sovita mua kynti pohjamutia. Nyt neitokainen julkaisee kolmannen singlensä, jossa oikea ura on taas löytynyt. Onneksi.

Kolmas kerta toden sanoo. Ja se sanoo nyt aika hyvää Nikalle. Heikkona hetkenä -kappale on viimeiseen saakka tyylikästä amerikkalaissävyistä r&b-tunnelmointia. Nikan oma sävellys toimii mainiosti ja soundipuoli on rhodeseineen ja pianoineen kiitettävän hieno kuultavaa. Myös jousisoittimet luovat kepeän leppoisaa tunnelmaa vaikkapa hämyisiin koti-iltoihin tai radiosoittoon.

Tälle tyylilajille on Suomessa varsin heikosti markkinoita, mutta esimerkiksi Janita on aukonut latua samassa genressä. Singlen kakkosraitana on soundeiltaan tanakampi r&b-ralli Avosylin, mutta kappale ei pääse lopulta lainkaan käyntiin, vaan jää rullaamaan introon.

Pisteet 4/5

Uusimmat